Index
U samo nekoliko koraka aplikacijom na ovom portalu možeš aktivirati svoju neiskorišćenu EXIT 2020 / 2021 festivalsku ulaznicu za EXIT 2022!

Najpre je potrebno da napraviš korisnički nalog unošenjem ličnih podataka, a zatim da ga verifikuješ klikom na aktivacioni link koji ćemo ti poslati na unetu mejl adresu.

Nakon što verifikuješ svoj nalog i prijaviš se korišćenjem svojeg korisničkog imena i lozinke, unošenjem validnog bar koda sa svoje neiskorišćene EXIT 2020 / 2021 ulaznice moći ćeš da je aktiviraš jednim klikom i pridružiš se najluđem festivalskom letu.

Da bi aktivirao/la svoju neiskorišćenu EXIT 2020 / 2021 festivalsku ulaznicu za EXIT 2022, potrebno je pre svega da napraviš korisnički nalog na ovom portalu.

Jednim korisničkim nalogom možeš aktivirati samo jednu ulaznicu! Ukoliko ti i tvoje društvo imate više ulaznica koje želite da aktivirate, potrebno je da svako pojedinačno kreira korisnički nalog i aktivira svoju ulaznicu.

Nije potrebno puno vremena za popunjavanje svih podataka, nakon čega ti na mejl stići aktivacioni link, na koji je potrebno da klikneš i time potvrdiš svoj korisnički nalog

Nakon potvrde, potrebno je da se prijaviš koristeći podatke koje si u prethodnom koraku koristio/la za kreiranje korisničkog naloga.

Mejl adresa
Šifra