Index
Ukoliko si kupio / kupila četvorodnevnu ulaznicu za EXIT FESTIVAL 2024 zaključno sa 5. junom 2024, možeš je besplatno aktivirati za Day 0 u samo nekoliko koraka na ovom portalu.

Najpre je potrebno da napraviš korisnički nalog unošenjem ličnih podataka, a zatim da ga verifikuješ klikom na aktivacioni link koji ćemo ti poslati na unetu mejl adresu.

Nakon što verifikuješ svoj nalog i prijaviš se korišćenjem svojeg korisničkog imena i lozinke, unošenjem validnog bar koda sa svoje ulaznice aktiviraćeš je za Day 0 i moći ćeš besplatno da posetiš Exit festival u sredu 10. jula.

Da bi aktivirao / aktivirala svoju EXIT FESTIVAL 2024 četvorodnevnu ulaznicu za za Day 0, potrebno je pre svega da napraviš korisnički nalog na ovom portalu.

Jednim korisničkim nalogom možeš aktivirati samo jednu ulaznicu! Ukoliko ti i tvoje društvo imate više ulaznica koje želite da aktivirate, potrebno je da svako pojedinačno kreira korisnički nalog i aktivira svoju ulaznicu.

Nije potrebno puno vremena za popunjavanje svih podataka, nakon čega ti na mejl stići aktivacioni link, na koji je potrebno da klikneš i time potvrdiš svoj korisnički nalog

Nakon potvrde, potrebno je da se prijaviš koristeći podatke koje si u prethodnom koraku koristio / koristila za kreiranje korisničkog naloga.

Mejl adresa
Šifra